vineri, 6 octombrie 2017

     Traim intr-o epoca in care Limba engleza este considerata o necesitate mai degraba decat un lux. Oferta este variata si include atat materiale traditionale de tip publicatii , carti , culegeri de exercitii dar si materiale audio-video interactive.
      Imagini pentru free clipart funny pencil

Metodele pe care vi le propun sunt moderne, centrate pe elev, personalizate . Elevul este in centrul atentiei , nevoile sale sunt cele care dicteaza in ce directie se intreapta profesorul deoarece elementele de media precum , smartphone-ul, tableta, calculatorul si tv-ul obliga pedagogul sa tina pasul cu evolutia rapida a mintii celor mici. 

Imagine similară

Copii invata non-formal, in afara orelor de curs daca acestea nu sunt suficient de atractive. Cursurile de limba engleza se adreseaza tuturor copiilor de toate varstele, sunt adaptate la elevi, la ritmul lor de invatare , la pasiunile lor, la nivelul lor de cunostine. 

Imagini pentru free clipart funny english

Cursurile de limba engleza isi propun sa motiveze elevul sa vorbeasca , sa cunoasca cultura specifica si  ofere o sansa in plus de reusita in viitor. Materialele sunt atractive, resursele sunt corelate cu evolutia tehnologica. Utilizarea tablei interactive si a CD-urilor interactive unde elevul invata activ sunt un must-have iar activitatile de baza sunt de tip  learning by doing, adica invatam exersand .

      Sa inveti engleza nu a fost niciodata mai placut decat este acum!!

Imagini pentru free clipart talking emoticon

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu